0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TEŠKO GOSTOVANJE ZA CRNO-BELE: Obradović odsustvo Lesora vidi kao priliku za druge igrače!

Objavljeno: 02.04.23 u 14:50

Nastavlja se bitka u regionalnoj ligi!

Partizan Mozzart Bet u ponedeljak, 3. aprila igra u ulici Stjepana Supanca 15a. Meč počinje od 20 časova, a odlukom domaćeg tima, ulaznice se ne nalaze u slobodnoj prodaji.

Još jedna veoma važna utakmica AdmiralBet ABA lige je pred crno-belima. U ponedeljak, 3. aprila, Partizan Mozzart Bet će  igrati protiv ekipe FMP Soccerbet. Odlukom domaćeg tima, ulaznice za utakmicu u hali FMP-a se nisu našle u slobodnoj prodaji, niti će biti distribucije istih.

U hali će prema odluci domaćina biti samo vlasnici sezonskih karata KK FMP, njihovi sponzori i desetočlana delegacija KK Partizan Mozzart Bet po dostavljenom spisku, a u skladu sa propozicijama takmičenja.

U prvom ovosezonskom duelu, crno-beli su 19. decembra u Štark areni savladali FMP sa 90:86. Uoči novog duela, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović kaže:

-Izuzetno važna utakmica za nas. Posle serije utakmica u Evroligi, okrećemo se ka ABA ligi. Imamo danas trening i sutra pre podne ćemo imati da da se pripremimo za taj meč i da probamo da nastavimo da igramo na nivou kako smo igrali u poslednje vreme. Bez Lesora smo, ali to je prilika za ostale igrače – poručio je Obradović.

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter