0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@PSG_inside

PSŽ I MESI NE MOGU DA SE DOGOVORE: Argentinac ostaje u Francuskoj samo pod jednim uslovom!

Objavljeno: 02.04.23 u 13:45

Saga na relaciji PSŽ-Mesi i dalje traje

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Lionel Mesi i dalje ne zna gde će nastaviti svoju karijeru. Njemu ovog leta ističe ugovor za PSŽ-om i po svemu sudeći Argentinac neće ostati tamo i sledeće sezone.

Problem oko nastavka saradnje predstavlja Mesijeva plata, koja je znatno veća od one koju francuski klub može da ponudi a da ne prekrši finansijski fer-plej. Čelnici kluba iz Pariza pokušavaju da ubede Lea na manja primanja ali aktuelni svetski prvak ne želi da pristane na takve uslove.

Zbog visokih ugovora i ograničenja zbog pravila finansijskog fer-pleja, PSŽ bi morao da smanji troškove za plate za skoro 30 odsto da bi mogao Mesiju da ponudi iste uslove kao pre dve godine kada je Argentinac pristao da pređe u francuski klub. Rukovodstvo PSŽ-a pokušava da nagovori Mesija da pristane na nižu platu u novom ugovor, ali Argentinac ne želi da pristane na tu ponudu – tvrdi „Gol„.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Kao potencijlna destinacija, pominje se povratak u Barselonu, gde je Mesi proveo više od 20 godina i gde je oborio sve moguće rekorde. Ipak, ta opcija je pod velikim znakom pitanja zbog slabe finansijske slike katalonskog giganta.

Čelnici Barse bi mogli da ponude „samo“ 10 miliona evra godišnje svojoj največoj legendi ali opet, veruju da bi Mesi pristao na manju sumu kada je u pitanju klub koji mu je dao sve.

Pored Španije, pominjao se i odlazak u Ameriku i MLS, odnosno ekipu Intera iz Majamija.

 

BONUS VIDEO

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter