0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega MIS

PLEJ-OF OBEZBEĐEN, ALI MEGA MOTIVISANA DOČEKUJE CRVENO-BELE: Barać veruje u nastavak odličnih partija!

Objavljeno: 02.04.23 u 14:30

Težak izazov za mladu ekipu iz glavnog grada Srbije!

Košarkaši Mega MIS-a u 24. kolu ABA lige dočekuju Crvenu zvezdu. Oba tima imaju obezbeđeno učešće u plej-ofu, pa će se do kraja ligaškog dela tabele boriti za što bolji plasman i povoljniju poziciju pred doigravanje.

Susret u Hali sportova Ranko Žeravica na programu je u ponedeljak od 18:00, a Mega MIS je posle serije odličnih rezultata odlučila da nagradi navijače besplatnim ulazom.

Ograničen kontigent besplatnih ulaznica za gornji prsten tribina moći će da se preuzme na biletarnici hale od 17:00 do početka susreta. Sponzorima i prijateljima kluba biće podeljene karte za prvi prsten novobeogradske dvorane.

Trener Marko Barać je svestan da je pred njegovim izabranicima težak zadatak, ali se nada da će posle devet pobeda na poslednjih 10 utakmica, nastaviti sa dobrim igrama:

– Dolazi nam jedan od najboljih timova u ligi, koji ima sjajne individualce. Konstantno drže visok ritam i jako je teško igrati protiv njih. Probali smo da se spremimo na najbolji mogući naćin i želimo da nastavimo sa odličnim igrama  – poručio je Barać.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter