0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN TONE SVE DUBLJE I DUBLJE: Čukarički pobedio Radnički i zauzeo treće mesto u Superligi! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.23 u 20:34

Partizan pada na četvrtu poziciju.

U okviru 28. kola Mozzart Bet Superlige Srbije od 18 časova na gradskom stadionu ‘Čair’ niški Radnički je ugostio Čukarički. Gosti su slavili rezultatom 2:0, a oba pogotka postigao je Docić.

Prvo poluvreme:

Fudbaleri Radničkog su u prvih 10 minuta imali bolju igru i imali su bolji posed lopte. U 11. minutu ekipa Čukaričkog kreće u ofanzivu i postiže pogodak, koji nije priznat zbog neodzovljene poziciije. U nastavku su gosti preuzeli inicijativu i pruzeli kontrolu igre u 18. minutu iz slobodnog udarca kapiten gostiju Marko Docić je šutirao, ali je golman Radničkog imao dobru intervenciju i poslao loptu u korner.

Dva minuta kasnije, nakon kornera, Nikola Andrić je faulirao Nemanju Tošića i napravio penal i zbog toga dobio žuti karton.

U 21. minutu sa bele tačke je bio precizan Marko Docić i doveo svoj tim u vođstvo od 1:0. Izabranici Dušana Kerkeza su nastavili sa dominatnom igrom i u 27. minutu nakon odbitka lopte od odbrane domaćih, Marko Docić je šutirao sa distance, ali lopta odlazi iznad prečke.

Do 40. minuta se igralo uglavnom na sredini terena, kada je Čukarički imao šansu preko Đorđa Ivanovića, ali je Rosić opet bio siguran.U završnici poluvremena Etongu iz redova domaćih je napravio prekšaj nad Nemanjom Tošićem i napravio drugi penal na meču, a precizan je po drugi put bio Marko Docić u 45. minutu.

FOTO: STARSPORT

Drugo poluvreme:

U nastavku ne toliko sadržajna igra. Igrači Čukaričkog su prepustili inicijativu domaćoj ekipi. Uglavnom se igralo na strani gostiju. U 51. minutu sjajan prodor Filipa Freja po desnoj strani koji je hteo da uposli Savu Petrova, ali je golman „Brđana’ bio siguran.

FOTO: STARSPORT

Nakon kornera u 66. minutu lopta dolazi do Petra Mićina koji je zalomio protivničkog igrača i šutirao, ali je bio neprecizan, lopta odlazi pored leve stative. Novu šansu su domaći imali u 70. minutu kada je Stefan Cvetković ubacio loptu u peterac, ali Miljan Šrkbić nije uspeo da je zahvati. Do kraja utakmice nije bilo značajnih šansi i ekipa Čukaričkog je odnela važnu pobedu rezultatom 2:0.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter