1
E-sports

FOTO: Twitter/Screenshot

PARTIZAN ŠAMPION BALKANA: Crno-beli ispisali istoriju i osvojili EBL nakon prave drame! (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.23 u 22:57

Bio je to duel pun uzbuđenja.

LoL ekipa Partizana postala je šampion Balkana, tako što je savladala Dijamant sa 3:2, posle velike drame. Najveći događaj Recconect festa opravdao je svoj epitet, a novi dokaz da je esport istinska grana sporta, videli smo u ovom finalu.

Čuli su se brojni aplauzi, skandiranje publike, a bilo je i nervoze, dok je na kraju titulu crno-belima doneo Jopa. Partizan je porazom započeo ovu finalnu seriju, ali je odmah u drugom gejmu, poravnao rezultat.

Nakon novog vođstva Dijamanta, crno-beli su stigli do još jednog izjednačenja i najave ogromne drame u majstorici. Partizan je u odlučujući gejm ušao sigurno sa herojima Renekton, Kartus, Zed, Tristana i Rakan, dok je ekipa Dijamanta birala Malphite, Lee Sin, Ahri, Aphelios i Lulu.

Vodili su crno-beli sa 8:5 u kilovima, a onda je Dijamant uspeo da se vrati u meč, pa čak i stekne inicijativu. Bitan momenat i grešku Dijamanta iskoristio je Jopa, koji je uspeo da napravi 4 kila i tako praktično dovede Partizan do titule.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

13
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter