0
Evroliga

Savo Drezgic Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, cetvrtfinale Partizan - Subotica kosarka, Nis, Srbija 15.2.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN IMA SVOG BISERA: Tripl-dabl Drezgića za preokret protiv Venecije!

Objavljeno: 02.04.23 u 13:59

Sjajna utakmica mladog košarkaša Partizana

Juniori Partizana pobedili su ekipu Venecije na ANGT turniru „Marko Ivković“ i tako zauzeli 7. mesto na turniru u Beogradu.

Italijanski tim je vodio tokom celog meča a onda su „crno-beli“ zategli odbranu u poslednjoj četvrtini, dozvolivši svega 11 poena i tako napravili veliki preokret i došli do zaslužene pobede.

Srpsku ekipu je predvodio sjajni Savo Drezgić, koji je upisao tripl-dabl učinak. Imao je 27 poena, 12 skokova i 10 asistencija uz 7/13 iz igre i 10/14 sa linije penala. Sve to mu je donelo indeks korisnosti 44. Odlično ga je pratio Stefan Plisnić sa 22 poena i 6 skokova.

 

 

U poraženoj ekipi 25 poena je imao Pjetro Januci, 14 Tomaso Presuto, a 11 Andrea Gatel.

Drezgić je 2006. godište i ove sezone je debitovao za prvi tim tokom Kupa Radivoja Koraća i definitivno je neko na kog treba obratiti pažnju u narednom periodu.

 

VESTI O PARTIZANU:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter