0
Fudbal

FOTO: Twitter/Inter

NOVI PORAZ INTERA: Crna serija za tim Simonea Inzagija! (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.23 u 10:15

Četvrti poraz u pet kola.

U okviru 28. kola italijanske Serije A fudbaleri Intera dočekali su svom stadionu Fiorentinu i izgubili minimalnim rezultatom 1:0, to je prvi poraz ‘neroazura’ od tima iz Firence još od 2015. godine. Jedini strelac na meču bio je Đakomo Bonaventura u 53. minutu.

Oba tima su i dalje u igri da ovu sezonu završe čak i sa trofejima, igraju polufinale nacionalnog kupa, kao i četvrtfinala evrokupova, međutim u domaćem šampionatu ne blistaju u poslednje vreme.

Bio je ovo već četvrti poraz izabranika Siomena Inzagija u poslednjih pet utakmica, doduše ekipa je i dalje na mestu koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone, ambicije su bile daleko veće na startu sezone.

Romelu Lukaku je obeležio utakmicu jednim potez, ali ne dobrim, kada je pri rezultatu 0:0 uspeo da se obruka na tri metra od gola: promašio je loptu u momentu kad je ispred sebe imao nebranjenu mrežu.

Inter je sada na trećoj poziciji sa 50 bodova, dva manje od drugoplairanog Lacija i dva više od Milana i Atalante, al sa utakmicom više od ‘rosonera‘. Blizu su i Roma sa 47 i Juventus sa 44. Fiorentina se nalazi na osmom mestu sa 40.


1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter