0
Evroliga

FOTO: Starsport

KOŠARKAŠI PARTIZANA NASTAVILI SLAVLJE U NOĆNOM KLUBU NAKON POBEDE REALA : Lesor i Panter dominirali! (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.23 u 10:50

Rešili da se opuste.

U okviru 32. kola Evrolige košarkaši Partizana su ostvarili važnu pobedu nad Real Madridom rezltatom 104:90 i približili se plasmanu Top 8 faze.

Najveći adut ’crnobelima’ bila je neverovatna publika koja od početka do kraja davala podršku sa tribina, a oni su im na terenu vratili na najbolji mogući način. U timu Željka Obradovića vlada odlična atmosfera, a to se i videlo kada su posle utakmice otišli da se malo opuste.

Nakon slavlja sa navijačima, nastavili i posle kada su bili nekom od klubova gde Kevin Panter igra na stolici, a Matijas Lesor sa savletom u ruci, a tu je i Zek Ledej sa ostalima. Prava ludnica je nastala kada krenuo dobro poznati hit „Freed from desire“, koju su ‘crno-beli’ prepevali na svoj način.

@vladimirsimpraga #belgrade #beograd #kkpartizan #grobari #partizanbeograd #euroleaguebasketball #belgrade #euroleague #euroleaguebasketball #bcpartizan #kkpartizan🖤🤍 #srbija🇷🇸 #bcpartizanbelgrade #kkpartizanbelgrade #grobarijug #partizan🖤🤍 #partizanbeograd #beogradnocu #nocnizivot #splavovibeograda #provod #proslava ♬ original sound – vladimirsimpraga

15
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter