0
Fudbal

FOTO: Twitter/@ManCity

GVARDIOLA ZADOVOLJAN NAKON POBEDE PROTIV LIVERPULA: ‘Odigrali smo savršeno od prvog do 93. minuta, iako smo primili gol, igrali smo jako dobro!’

Objavljeno: 02.04.23 u 08:30

Nastavlja se borba za titulu.

Fudbaleri Mančester sitija su u okviru 29. kola engleske Premijer lige uvedljivo su savladali Liverpul rezultatom 4:1 i tako nastavili sa odličnim partijama. Menadžer ‘građanaPep Gvardiola je rekao posle meča da je ovo jedna od naboljih partija za njegovih sedam godina koliko je na klupi Sitija.

-Odigrali smo savršeno od prvog do 93. minuta – iako smo primili gol, igrali smo jako dobro. Liverpul uvek preti iz kontre, ali bili smo sjajni. Jedna od najboljih partija za mojih sedam godina ovde. Moji fudbaleri znali su da ne igraju loše. Zaostajali smo, ali smo nastavili da igramo na isti način, malo smo porazgovarali na poluvremenu, i imali smo sreće kod drugog gola. Posle toga smo bili stabilni. – započeo je on.

Dotakao se i Griliša i dodao da on sele sezone igra dobro.

-Cele sezone igra dobro. Sada je to Džek kog smo svi očekivali. Ništa se nije promenilo i sve je samo stvar verovanja u stilu, ‘ja sam deo toga, mogu da budem uspešan’. Sad ima veću minutažu, a to kako se ponašao kada nije igrao mnogo za posebnu je priču. Jako smo zadovoljni njegovom igrom. Danas je bio sjajan, zaista dobar. – nastavio je Španac.

Na kraju je istakao da je najvažnije da se takmiče na svim frontovima.

-Rekao sam mnogo puta, samo jedan tim je osvojio triplu krunu i to zato što je to jako teško. Zato i ne mislimo o tome. Imali smo ovaj meč, potom sledi duga nedelja i težak raspored. Najvažnije je da se i dalje takmičimo na svim frontovima. Prošlost nas uči da je moguće pasti, teško je 10 ili 11 meseci igrati sjajno i u kontinuitetu. – zaključio je Gvardiola.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter