0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfcen

DETALJ O KOJEM BRUJI ITALIJA: Alegri besan nakon pobede Juventusa odjurio u svlačionicu bez pozdrava! (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.23 u 12:50

Trener „Stare dame“ bio je nezadovoljan igrom svojih izabranika

Fudbaleri Juventusa savladali su juče Veronu minimalnim rezultatom u okviru 28. kola italijanske Serije A.

Tim Masimilijana Alegrija pružio je zaista bledu partiju pred svojim navijačima i to je razbesnelo trenera Juventusa, koji je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka odjurio u svlačionicu bez ikakvog pozdrava.

Taj detalj nije promakao kamerama, zbog čega cela Italija brujo o tome a Alegri je objasnio svoj potez.

Nismo igrali dobro, morali smo da idemo po drugi gol u poslednjih pet minuta, tražio sam od igrača da nastave da vrše pritisak. Znam da pet minuta ne deluje mnogo, ali je Verona dugim loptama išla ka našem šesnaestercu i svašta je moglo da se desi da je dala izjednačujući gol. Dobro je što smo uspeli da osvojimo ta tri boda – zaključio je Alegri.

 

 

Mnoge je iznenadilo to što je Dušan Vlahović meč počeo na klupi da bi u 60. minutu ušao u igru.

Dušan radi neke veoma dobre stvari, posebno je to bio slučaj protiv Intera. Razumem da vama sa strane deluje da je Vlahović neko ko treba da reši sve probleme Juventusa. Došao je u januaru prošle godine, doneo nam je dosta toga dobrog, ali je odigrao samo jednu sezonu u Fiorentini pre toga. Igranje za Juventus je nešto potpuno drugačije. Igra bolje nego prošle sezone, tehnički je napredovao i to me raduje, samo mora da ostane miran. Ken i on su finišeri, dok je Milik iskusniji i zna gde će lopta završiti – istakao je Alegri.

Bez obzira na oduzetih 15 bodova zbog federalnih prekršaja, Italijan veruje da će njegova ekipa završiti na mestu koje vodi u Evropu.

Nije lako igrati u ovakvim uslovima, ali momcima dobro ide. Prvi meč posle reprezentativne pauze zna da bude neugodan. U fudbalu nizom dobrih rezultata možete brzo da se vratitite. Ona prava tabela kaže da smo na mestu koje vodi u Ligu šampiona i to sa četiri boda prednosti.

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

 

BONUS VIDEO

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter