0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

DA LI SE ČELSI OGREŠIO O TOMASA TUHELA: Sada su smenili Potera posle samo 7 meseci!

Objavljeno: 02.04.23 u 22:14

Kreću u potragu za novim trenerom.

Fudbaleri Čelsija poraženi su juče od ekipe Aston Vile sa 0:2 u 29. kolu Premijer lige. Remi sa Evertonom i ovaj poraz, dobro su naljutili čelnike londonskog kluba, koji su odlučili da otpuste trenera Grejema Potera, koji je u Čelsi došao pre samo 7 meseci.

Čelsi je za igrače potrošio vrtoglavih 600 miliona evra, a sada će tražiti novog trenera. Klub se trenutno nalazi na sredini tabele i malo je reći da su očekivanja za ovu sezonu u Premijer ligi, ostala potpuno neispunjena. Povodom otkaza Poteru, saopštenjem su se oglasila dvojica vlasnika Čelsija.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

– Imali smo najviši stepe poštovanja prema Grejemu kao treneru i kao osobi. Uvek se ponašao profesionalno i pošteno i svi smo razočarani ovakvim ishodom – saopštila su Tod Boeli i Bahdad Egbali.

Dok se ne pronađe trajno rešenje na klupi, ekipu će voditi Bruno Saltor. Podsećamo, Čelsi očekuje i dvomeč u četvrtfinalu Lige šampiona protiv Reala iz Madrida, a pitanje je hoće li do tada uspeti da „stanu na noge“.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter