1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BORBA ZA DRUGU POZICIJU NIKAD NEIZVESNIJA: Partizanu ugroženo mesto koje vodi u Evropu!

Objavljeno: 02.04.23 u 09:15

Biće zanimljivo do kraja.

Fudbaleri Partizana su u okviru 27. kola Mozzart Bet Superlige Srbije na stadionu ’Karađorđe’ izgubili od Vojvodine rezultatom 2:1 i time zakomplikovali borbu za drugo mesto koje donosi kvalifikacije za Ligu šampiona.

Odavno je jasno kada je u pitanju titula i nju će osvojiti Crvena zvezda, a pitanje je dana kada će to biti i matematički potvrđeno, ali, kada je u pitanju borba za drugo mesto, situacija se potpuno iskomplikovala nakon pobede Vojvodine nad Partizanom.

Sada su se i Novosađani umešali u borbu za to mesto, iako TSC ima pet bodova prednosti, kao i meč manje. Ekipa iz Bačke Topole igra svoj meč 28. kola u nedelju od 16 časova u Surdulici protiv Radnika, kojem gori pod nogama.

Svoju utakmicu u nedelju igra i Čukarički, koji gostuje Radničkom iz Niša. Mnogo toga biće jasnije nakon što svoje utakmice odigraju TSC i Čukarički, koji bi eventualnim trijumfima mogli da dodatno zakomplikuju izabranicima Igora Duljaja.

I navijačima Partizana i Vojvodine odgovara da i TSC i Čukarički ostvare loše rezultate, kako ne bi mnogo odmakli njihovim timovima. Poslednja dva kola regularnog dela prvenstva biće posebno uzbudljiva, jer imamo i neko direktnih duela u borbi za Evropu.

Crno-beli’ prvo dočekuju Voždovac, a zatim gostuju na ‘brđanima’  izabranici Radoslava Bataka gostuju TSCu, pa dočekuju Novi Pazar. Tim Žarka Lazetića uz derbi sa Vojvodinom ima i gostovanje Voždovcu, dok Čuka pre dolaska Partizana na Brdo ide na gostovanje Javoru u Ivanjici. Pazarci pre gostovanja u Novom Sadu čeka Radnik iz Surdulice na svom terenu.

Čeka nas nikad uzbudljiva trka za drugo mesto i kvalifikacije za Ligu šampiona.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter