0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SLOMILA MLADOST U ZAVRŠNICI: Rakonjac i Katai presudili hrabrim Novosađanima za pobedu šampiona Srbije! (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.23 u 19:58

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali ekipu Mladosti GAT u okviru meča 28. kola Mozzart Bet Superlige Srbije sa 4:2.

Crveno-beli su bolje otvorili meč. Nakon prodora Pešića, napadač Zvezde je centrirao, pogodio odlično Ivanića koji je sa pet metara loše šutirao i prebacio celi gol.

Samo tri minuta kasnije – šok na Marakani. Mladost je povela sa 1:0, nakon odlične kontre, a strelac je bio Vidakov.

Vrlo brzo je moglo biti i 2:0 za goste. Marković je šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je lopta završila na stativi.

Odmah nakon toga usledila je kazna domaćeg tima. Pešić je prošao odlično i asistirao Kataiju koji je pogodio mrežu gostiju. Sudije su prvobitno dosudile ofsajd, ali nakon nešto duže VAR provere gol je priznat.

Kada se očekivalo da će crveno-beli uspostaviti dominaciju i lako doći do prednosti dogodilo se suprotno. Igrao se 33. minut, a ponovo su igrači Mladost iskoristili nešto više prostora u odbrani Zvezde, Vidakov je pretrčao Dragovića i Vasiljevića te pogodio praznu mrežu Zvezde za novo vođstvo gostiju.

U sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena Vidakov je bio tragičar. Naime, nakon centaršuta Zvezde, fudbaler Mladosti je zakačio loptu rukom u svom kaznenom prostoru, a nakon VAR provere sudija je dosudio jedanaesterac.

Kapitalnu priliku u 73. minutu je imao Aleksandar Katai, kome je asistirao Aleksandar Pešić. Vezista Crvene zvezde je šutirao iz neposredne blizine, ali je refleksno odbranio sjajni Knežević.

Skraćeni korner fudbalera Crvene zvezde 83. minutu na kraju je bio plodonosan pošto je Marko Rakonjac na asistenciju Gelora Kange uspeo da matira golmana Mladosti za prednost i pobedu na ovom meču.

Tačku na meč i pobedu Crvene zvezde u 90. minutu stavio je Aleksandar Katai, koji je pogodio posle asistencije Osmana Bukarija.

VESTI O ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter