0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA PUSTILA ULAZNICE U PRODAJU: Tri vezane utakmice u Pioniru!

Objavljeno: 01.04.23 u 11:50

Novi izazovi očekuju izabranike Duška Ivanovića!

Košarkaše Crvene zvezde Meridianbet nakon gostovanja u Lionu i pobede koju su zabeležili u petak, očekuju tri vezane utakmice u hali ‘Aleksandar Nikolić’, od toga dve u Evroligi za kraj ligaškog takmičenja sa ekipama Olimpijakosa i Fenerbahčea.

-Crveno-beli su u seriji od 3 pobede u Evroligi i žele na pravi način da završe ligaški deo sezone.

Tim povodom, KK Crvena zvezda Meridianbet pušta u subotu (01.04.2023) od 12 časova, u prodaju karte za dve evroligaške utakmice koje su na programu 06. i 13.04.2023, kao i za nedeljnu utakmicu ABA lige sa ekipom Splita koja je na programu 17.04.2023. godine u hali ‘Aleksandar Nikolić’.

Karte će se naći u prodaji na svim prodajnim mestima našeg tiketing partnera „tickets“ kao i online, putem web sajta našeg partnera „tickets.rs.

Podsećamo sve kupce online karata, da će sve karte kupljene ovim putem važiti i sa elektonskog uređaja (telefon) ili odštampane.

Cene za ove utakmice ostaju nepromenjene i standardne za EL i ABA utakmice – navodi se na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda MeridianBet.

FOTO: KK Crvena zvezda
3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter