8
Fudbal

Aleksander Ceferin UEFA President meeting with Aleksandar Vucic President of Serbia and Zoran Gajic on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VUČIĆ: „Terzić pozajmio novac da plati porez? Čestitam majstore!“

Objavljeno: 01.04.23 u 14:30

Pohvalio čelnike FK Crvena zvezda!

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, danas se na otvaranju deonice auto-puta ‘Miloš Veliki’ dotakao i večitih rivala, Partizana Crvene zvezde.

Osim finansijskog stanja i jednih i drugih, dotakao se i načina na koji je FK Crvena zvezda uplatio porez.

FK Crvena zvezda stoji finansijski mnogo bolje od FK Partizan. Da sad ljudi ne bi lupali gluposti da je to zahvaljujući meni – nije. Pozdravljam odgovoran odnos FK Crvena zvezda. FK Crvena zvezda je platila 7.3 miliona evra poreskog duga i onda neznalice kažu, ne razumeju šta je država – kako je platio, uzeo pozajmicu? Mene kao predstavnika države zanima da li je država dobila svoje pare. – kazao je predsednik Srbije.

Dusan Duda Ivkovic i Aleksandar Vucic sportsko drustvo Radnicki Beograd, Srbija, januar 18. 2021. 18.1.2021.

Čestitao je Zvezdanu Terziću ako je pozajmio novac da bi uplatio državi i poželeo Zvezdi sreću u Ligi šampiona.

Država je od Zvezde dobila pare, a šta mene briga od koga je klub pozajmio? Da li će Zvezda to da vrati sad kad dobije pare od Lige šampiona, pretpostavljam da mora i hoće. Kažu – Terzić pozajmio? Čestitam majstore, uplatio si državi! Hvala što si pokazao da je to prioritet FK Crvena zvezda, a ne da država bude poslednja rupa na svirali, jer ćemo da je ucenimo navijanjem. Zvezda je predstavljala Srbiju u Evropi, nekad uspešno, nekad manje uspešno i imali su podršku i želim im puno sreće u Ligi šampiona. – zaključio je Vučić.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

11
15

8 Komentara

  1. Zvezdane pazi šta radiš da ne bi u ćorki završio. Ne muljaj sa lovom. Gde su pare što su do sad zarađene. Ne dovodi neproverene igrače kao do sada što si radio. Pazi šta radiš da ne bi batina radila!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajde pa ćorav vidi šta radiš,svaki put kad partizan pobedi ti se javno rasplačeš,neznaš šta ćeš pa bi preko poreza za koji si dao pare cz da ucenjuješ partizan da neigra euroligu.AJDE SVI DA SKUPIMO PO 50€ ZA KK PA NEK SE ŽVALI SA ĐAJOM.

    17
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter