0
ATP

FOTO: Twitter/@tancredipalmeri/ Screenshot

SINER I ALKARAZ POENOM OBELEŽILI SEZONU: Španac je pao na kolena, spektakl u Majamiju! (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.23 u 09:48

Serija vrhunskih udaraca!

Mladi italijanski teniser, Janik Siner, plasirao se u veliko finale ATP masters turnira 1000 serije u Majamiju. Janik je nadigrao tada još uvek najboljeg igrača planete, Karlosa Alkaraza.

Siner je slavio sa 2:1 (6:7, 6:4, 6:2), posle tri sata i tri minuta duge borbe u Majamiju. Italijan se pobedom vratio u TOP 10, dok bi u slučaju osvajanja trofeja mogao da ‘skoči’ na 6. poziciju, što bi ujedno bio njegov najbolji plasman u karijeri.

U borbi za trofej Siner će odmeriti snage sa ruskim teniserom, Danilom Medvedevim, koji je u petak bio bolji od sunarodnika Karena Hačanova sa 2:1 u setovima.

U toku dvoboja između Sinera i Alkaraza viđeno je mnoštvo spektakularnih poteza, ali jedan poen koji je pripao Italijanu obeležio je ne samo polufinalu, nego dosadašnji deo sezone.

Uživajte u majstorijama dvojice mladih tenisera.

Zahvaljujući pobedi Janika Sinera nad Karlosom Alkarazom legendarni as belog sporta, Novak Đoković, ponovo je postao najbolji teniser sveta.

 

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter