0
Evropske lige

Foto: Twitter/@Mainz05en

RASPAD SISTEMA LAJPCIGA: Majnc razmontirao „bikove“ u gostima, Union nastavlja trku za Bajernom i Borusijom!

Objavljeno: 01.04.23 u 17:55

Zanimljivi mečevi u Nemačkoj ovog popodneva

Fudbaleri Majnca su priredili pravu senzaciju pošto su u gostima savladali ekipu Red Bul Lajpciga sa ubedljivih 0:3 u okviru 26. kola Bundeslige.

Sve je po zlu krenulo za tim iz Istočne Nemačke već u 9. minutu kada je Ingvartsen zatresao mrežu domaćina i šokirao sve navijače na stadionu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

To je probudilo Lajpcig, koji je krenuo sve više da napada, ali je to ostavljalo mnogo prostora za kontranapade gostiju, koji su to uspeli da iskoriste i to dva puta.

Prvo je Ajorki povisio rezultat za Majnc u 57. minutu, a pitanje pobednika je rešio Kor u 67. minutu susreta. Mora se reći da su se „bikovi“ propisno ispromašivali, pogotovo Timo Verner koji nije imao svoj dan.

U preostalim utakmicama Union Berlin je sa 3:0 pobedio Štutgart čime se ozbiljno približio Bajernu i Dortmundu, koji derbi nemačkog fudbala igraju od 18.30.

Bajer je u Gelzenkirhenu pobedio Šalke sa ubedljivih 0:3, dok su viđena i dva remija ovog popodneva u Nemačkoj, Frajburg – Herta (1:1) i Volfsburg – Augzburg (2:2).

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter