1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

(POLUVREME) ZVEZDA I MLADOST RASPUCANE: Gosti pokazali zube na Marakani! (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.23 u 18:53

Dobar otpor gostiju!

Fudbaleri Crvene zvezde od 18 časova na stadionu Rajko Mitić dočekuju ekipu Mladosti GAT iz Novog Sada u okviru 28. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Na poluvremenu rezultat je 2:2.

Crveno-beli su bolje otvorili meč. Nakon prodora Pešića, napadač Zvezde je centrirao, pogodio odlično Ivanića koji je sa pet metara loše šutirao i prebacio celi gol.

Samo tri minuta kasnije – šok na Marakani. Mladost je povela sa 1:0, nakon odlične kontre, a strelac je bio Vidakov.

Vrlo brzo je moglo biti i 2:0 za goste. Marković je šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je lopta završila na stativi.

Odmah nakon toga usledila je kazna domaćeg tima. Pešić je prošao odlično i asistirao Kataiju koji je pogodio mrežu gostiju. Sudije su prvobitno dosudile ofsajd, ali nakon nešto duže VAR provere gol je priznat.

Kada se očekivalo da će crveno-beli uspostaviti dominaciju i lako doći do prednosti dogodilo se suprotno. Igrao se 33. minut, a ponovo su igrači Mladost iskoristili nešto više prostora u odbrani Zvezde, Vidakov je pretrčao Dragovića i Vasiljevića te pogodio praznu mrežu Zvezde za novo vođstvo gostiju.

U sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena Vidakov je bio tragičar. Naime, nakon centaršuta Zvezde, fudbaler Mladosti je zakačio loptu rukom u svom kaznenom prostoru, a nakon VAR provere sudija je dosudio jedanaesterac.

Siguran sa bele tačke bio je Gelor Kanga.

 

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter