1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ NAKON POBEDE ZVEZDE: „Momci pokazali karakter, zaslužuju pohvale“!

Objavljeno: 01.04.23 u 21:15

Trener šampiona Srbije zadovoljan je reakcijom svojih igrača nakon primljenih golova

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na stadionu „Rajko Mitić“ ekipu Mladosti Gat, nakon preokreta sa 4:2.

Gubila je četa Miloša Milojevića u dva navrata ali je uspela da se vrati u meč i na kraju slomi otpor žilavih Novosađana.

Pravi takmičarski meč i mislim da nije bilo puno sadržajnijih utakmica ove sezone. I mi i oni smo imali šanse, ali bitno je da smo verovali u ono što radimo i da je ekipa pokazala karakter, te da smo konstantno igrali i primoravali protivnika na grešku. Na kraju je sve došlo na svoje. Nije problem primiti dva gola, ali je bitno da se odreaguje. Momci su to učinili dobro i zaslužuju sve pohvale – rekao je Milojević.

 

FOTO: Starsport

 

Zahvalio se ljudima koji su po ovako lošem vremenu došli i dali podršku klubu.

Sever nikad nije diskutabilan, stalno su tu. Žao mi je što zbog vremena nije došao veći broj ljudi, ali lepo je videti toliko dece i mladih na utakmici Crvene zvezde. To znači da ih privlačimo.

Strateg „crveno-belih“ je najavio sledeća dva meča, protiv Spartaka i Radničkog iz Kragujevca.

Spartak je ekipa koja se bori za opstanak i nikada nije bilo lako igrati u Subotici, ali mislim da ćemo biti pravi u sredu. Potom dočekujemo Radnički, zanimljivu ekipu, stabilnu. Mislim da nas čekaju dva sadržajna meča i nadam se efektivnoj igri i pobedama – zaključio je trener Crvene zvezde.

 

VESTI O ZVEZDI:

0
0

1 Komentara

  1. “Ili je u pitanju neki oftalmološki poremećaj kod Milojevića, ili čovek možda ne skida 3D naočari, pa je zamenio stvarnost! Odbrana (sa Dragovićem, Erakovićem, Rodićem) na kriminalnom nivou. Dokazala je svoju klasu iz Evrope (Makabi, Trabzon, Fradi, Monako) kada je primila 2-3 tuceta golova. Na razvalinama sopstvenih zabluda Milojević i dalje drži matorog i sporog divljaka Kangu i neprepoznatljivog Kangvu, oba operisana od kreativnosti. U napadu smo loši, ovakva igra ne može proći u LŠ! Mitrović je napravio korak nazad u svojoj karijeri dolaskom u Zvezdu, a sa Bukarijem je Zvezda napravila korak nazad, jer svakim danom se vidi kao iz aviona zašto su Gent i Nant bili otpisali ovog Bukarija!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter