0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LAZETIĆ SVESTAN KVALITETA PROTIVNIKA: ‘Radnik se izdigao najviše zahvaljujući Slavoljubu Đorđeviću!’ (FOTO)

Objavljeno: 01.04.23 u 10:47

Teško gostovanje za sastav iz Bačke Topole!

Fudbaleri TSC-a, u nedelju 2. aprila od 16 časova, igraju u Surdulici protiv ekipe Radnika u 28. kolu Mozzart bet Superlige Srbije.

Šef stručnog štaba ekipe iz Bačke Topole, Žarko Lazetić,naglasio je  da TSC-u nikada nije bilo lako na gostovanjima u Surdulici koja su, po njegovim rečima, uvek bila komplikovana.

-Uvek nam je bilo teško da igramo u Surdulici, ne samo zbog terena i uslova koji tamo vladaju, već i zbog kvaliteta njihovih igrača koji su izuzetno organizovani defanzivno i dobri u igri napred 1 na 1. Uspeli su da se izdignu iz teške pozicije u kojoj su bili, najviše zahvaljujući mom kolegi Đorđeviću koji je pokazao veliku hrabrost kada se vratio u Radnik. U momentu kada su na polusezoni imali samo osam bodova njemu je uspelo da ekipu praktično uvede u zonu plej-ofa. Od njegovog dolaska golove su primali gotovo uvek iz prekida, jedino im je Partizan dao gol iz igre. Opasni su u prekidu i u tranzicijama, pri tom imaju izvanrednog golmana koji uspeva da odbrani mnoge protivničke šanse. O njihovom kvalitetu govori činjenica da su uspeli da pobede Partizan, što nas upozorava da veoma ozbiljno shvatimo utakmicu – rekao je Lazetić.

Iskusni stručnjak procenjuje da će predstojeća utakmica u Surdulici biti nikada teža i da neće biti lepa, jer će teren mnogo otežavati i jednoj i drugoj ekipi. On ne dovodi u sumnju da će oba tima biti
takmičarski nastrojena i da će se pokazati koliko je TSC spreman i koliko dobro može da se adaptira na teže uslove igre.

-Do sada nismo imali probleme u pristupu utakmicama i u poziciji smo koja je veoma dobra, a siguran sam da će momci uraditi sve što je u njihovoj moći da što duže ostane tako. U našem pristupu se ništa neće menjati u preostalih deset utakmica, želimo da sve zavisi od nas i na svakom meču ćemo pokušati da igramo našu igru, da mi utičemo na dešavanja na terenu i da od prvog minuta igramo fudbal za koji smatramo da će nam doneti rezultat –  zaključio je Lazetić.

FOTO: FK TSC Bačka Topola

Odbrambeni igrač Miloš Cvetković se složio da TSC očekuje teško gostovanje.

-Pred nama je još jedan težak meč i ozbiljna ekipa koja ne zaslužuje mesto na tabeli na kome se trenutno nalazi. To su pokazali u prošlom kolu kada im je uspelo da pobede Partizan. Naravno, mi imamo jasan cilj od početka sezone i daćemo sve od sebe da ostvarimo pobedu i približimo se ostvarenju cilja –  rekao je Cvetković.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter