0
Niže lige

FOTO: MerkurXtip

DERBI MEČ 19. KOLA SRPSKE LIGE – GRUPA ZAPAD: Samo na Xtip Stream-u!

Objavljeno: 01.04.23 u 07:30

U Srpskoj ligi – grupa Zapad, čini se da će Smederevo 1924 i Borac 1926 iz Čačka voditi borbu za prvo mesto do poslednjeg kola, ali pošto još ima dosta da se igra, FAP iz Priboja takođe ima kakvu-takvu šansu da se uključi u borbu za sam vrh.

U ovom 19. kolu imamo derbi u Priboju gde FAP dočekuje Borac 1926 iz Čačka i ovaj meč bi mogao dosta toga da odluči. U slučaju pobede domaćih, Borac bi pre svega bio u mnogo lošijoj poziciji u odnosu na lidera iz Smedereva, ali pobeda Čačana u Priboju bi značila nastavak trke za prvo mesto, a ujedno i ispadanje FAP-a iz daljih kombinacija.

Oba tima su u dobroj seriji od pet vezanih pobeda, a u prvom delu sezone FAP je slavio pobedu u Čačku od 2:1, a to je ujedno i jedini poraz u ovoj sezoni Borca 1926. Taj meč 5. kola smo takođe direktno prenosili i sećamo se sjajne utakmice pa nema razloga da tako ne bude i ovoga puta.

U subotu, 1. aprila od 15:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtip-a pratite derbi susret Srpske lige – grupa Zapad, između FAP-a iz Priboja i Borca 1926 iz Čačka.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite MerkurXtip Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter