0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA VEĆ VEČERAS MOŽE DA IZGUBI SVE ŠANSE ZA TOP 8: Crveno-belima će i pobeda možda biti uzalud – ne drže stvari u svojim rukama!

Objavljeno: 31.03.23 u 13:15

Evo šta treba da se desi da ipak ostanu u igri!

Večeras je na programu čak šest utakmica 32. kola Evrolige. Nakon što se završe mnoge stvari bi mogle da budu jasnije što se tiče borbe za Top 8, a ovo se posebno odnosi na srpske predstavnike.

Crvena zvezda Meridianbet od 21 čas gostuje ekipi Asvela, koja je poslednja na tabeli. Naravno, za crveno-bele imperativ apsolutni jeste pobeda. Samo ona ostavlja ekipu Duška Ivanovića u igri za Top 8.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Međutim, ne zavisi tu sve od crveno-belih. Da bi Zvezda ostala u borbi za četvrtfinale do poslednja dva kola, večeras treba da se dogodi da i Žalgiris i Baskonija izgube svoje mečeve. Nešto slično odgovara i Partizanu koji bi takvim ishodom obezbedio plasman među najboljih osam (ukoliko savlada Real).

Takođe, Zvezdi odgovara i da Partizan izgubi, jer hipotetički govoreći ukoliko bi crno-beli izgubili sve do kraja, a crveno-beli slavili svaki put, večiti rivali bi se izjednačili na tabeli, a Zvezda tu ima bolji međusobni skor.

BONUS VIDEO:

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter