1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŽELJKO OBRADOVIĆ ODUŠEVLJEN NAKON POBEDE NAD REALOM: ‘Mi smo bili motivisani, a ja sam ponosan na igrače i čestitam im!’

Objavljeno: 31.03.23 u 23:25

Obradović zadovoljan.

Košarkaši Partizana su u okviru 32. kola Evrolige u fantasitčnoj atmosferi u Areni odneli jako važnu pobedu nad Realom rezultatom 104:90 i sada su sve bliži Top 8 fazi.

Trener ’crnobelih je na konferenciju za štampu rekao da je Real bio jedan od favorita Evrolige na na početku sezone.

-Real je bio jedan od favorita u Evroligi na početku sezone, imaće prednost domaćeg terena u plej-ofu i večeras su demonstrirali kvalitet. Mi smo bili motivisani, a ja sam ponosan na igrače i čestitam im, kao i ovim sjajnim navijačima koji su napravili atmosferu za pamćenje. – započeo je on.

Nastavio je i rekao da su odigrali timski i da je napad zadovoljavajući.

-Odigrali smo timski, napad je bio uvek zadovoljavajući. Imali smo problema da branimo tranziciju. Pobedili smo tim koji je napravljen da osvoji takmičenje koji je već u plej-ofu, tim koji ima veliki kvalitet i to su pokazali. Čestitam mojim igračima i ovim sjajnim navijačima koji su napravili sjajnu atmosferu. Igrači pokazuju da mogu da igraju iznat proseka sa velikom energijom i motivacijom. Takođe, ovo je najbolji stručni štab koji sam imao u životu. – nastavio je.

Govorio je i u Anđušiću i dodao da je odigrao odlično.

-Govorim posle svake utakmice govorim da ja verujem igračima, verujem Danilu. Odigrao je odlično. Timski je odigrano odlično. Morali smo da odigramo motivisanije od Reala i to smo uradili. Pobedili smo. – rekao je Obradović.

Dotakao se i Tavareza i kazao da je on najdominatniji igrač na toj poziciji.

On je najdominantniji igrač na toj poziciji. Imali smo problem na staru, on je pametan, koristi svoje prednosti. Ostali igrači su dobro odigrali. Jedna stvar je kada je Tavares na terenu, a potpuno druga kada nije. Pripremali smo sve varijante. Imali smo plan da igramo 1na1 sa njim. Smailagić je igrao sjajno, dobru utakmicu iako je niži od njega i fizički slabiji. – nastavio je.

Ponovo je Partizan oborio rekord s obzirom da je na utakmici bilo 20.068 navijača na tribinama, a on je rekoa da ima još momenata kada to može da se obori.

-Ima još momenata kada to može da se obori. Protiv Panatinaikosa, a onda videćemo da li ćemo da budemo među osam najboljih, ako dođemo do toga. – zaključio je Željko Obradović.

 

 

 

 

5
0

1 Komentara

  1. Sta reci?! Pa, ovo je za anale, nas Partizan razvalio Kraljeve! Zeljko, ziva leenda i Bog kosarke koji hoda Planetom Zemljom i usrecuje Grobare! A oni mu , naravno uzvracaju! Hvala Veliki Zocc! I sve cestitke momcima, danas su pokazali da su veliki skup. kad su odmorni, ne postoji tim u Evropi koji ce ih pobediti! To je apsolutna istina!

    5
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter