0
Fudbal

Milorad Vucelic (L) and Milos Vazura (R) Fudbal-FK Partizan-Pripreme Super League Season 2022/2023 Beograd, 16.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VUČELIĆ ŽELEO DA NAPUSTI PARTIZAN: Skupština odbila predlog – zahvalio se Vučiću za pomoć oko UEFA licence! (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.23 u 18:32

Turbulentna Skupština!

Fudbalski klub Partizan po svemu sudeći ostaje bez predsednika barem trenutno. Naime, na današnjoj Skupštini, tokom svog ekspozea, Milorad Vučelić, izrazio je želju da bude razrešen sa dužnosti predsednika Partizana.

Pre toga, podelio je radosne vesti za navijače Parnog valjka. Naime, on je istakao da je UEFA licenca obezbeđenja, a posebno se zahvalio predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću.

Partizan će igrati u Evropi, i želim da se zahvalim predsedniku Aleksandru Vučiću na pomoći. Osećam veliku odgovornost, ali želim da me razrešite dužnosti predsednika. Nikad nisam davao ostavke, to nije moj stil, zato vas molim da me razrešite dužnosti. – rekao je Vučelić.

Međutim, Skupština FK Partizana je odbila predlog Vučelića da ga razreši funkcije predsednika. Vučelić je dobio poverenje članova Skupštine da nastavi da vodi klub.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter