0
Evroliga

FOTO: Starsport

REBRAČA MISLI DA PARTIZAN MOŽE U TOP 8 FAZU EVROLIGE: ‘Ono što sam video, imaju sve da dobiju i da idu dalje!’

Objavljeno: 31.03.23 u 20:15

Legendarni košarkaš se dotakao i utakmice veterana.

U okviru 32. kola Evrolige večeras od 20:30 u Štark Areni, izabranici Željka Obradovića če dočekati madriski Real. Bivši srpski reprezentativac i član ‘crno-belih’ Željko Rebrača govorio je o ovoj utakmici i rekao je da je Partizan u odličnoj formi i nada se da će dobiti

– Partizan je u dorboj formi, nadam se da će dobiti. Fali im jedna, eventualno dve, ali nadam se. Ono što sam video, imaju sve da dobiju i da idu dalje. – započeo je on.

Dodao je da je svaka sezona priča za sebe.

– Svaka sezona je priča za sebe. Partizan gradi priču ove sezone, ne treba da se vraćaju i upoređuju sa tim. Po navijačima je nešto neverovatno, oni će im pomoći na tom putu. Samo da nastave da ih podržavaju, šesti igrač i najbolji navijači na svetu. – nastavio je legendarni košarkaš.

Na kraju se dotakao i utakmice veterana ova dva kluba i otkrio zašto ga nije bilo na parketu.

– Imam problema sa leđima i ne bih baš da rizikujem neku veću povredu ili tako nešto. – Na jednom mestu kada pogledam ovoliko velikih imena, shvatim koliko su dali košarci, a dali su mnogo. Treba negovati ovakve stvari. – zaključio je Rebrača.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter