9
Fudbal

Milos Vazura and Milorad Vucelic (R) FK Partizan pocetak prolecnih priprema za - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POMERENA VANREDNA SKUPŠTINA FK PARTIZAN: Pokušavaju da nađu novac za UEFA licencu!

Objavljeno: 31.03.23 u 14:54

Burno u Humskoj!

Vanredna Skupština FK Partizan zakazana je danas za 15 časova, ali kako saznaje Telegraf, pomerena je za 17 časova.

Razlog je to što crno-beli ulaze u poslednje sate za obezbeđivanje finansija za UEFA licencu. Podsećamo, rok ističe danas, 31. marta.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Milorad Vučelić, predsednik Parnog valjka, preko državnih organa pokušava da dođe do novca koji je trebalo da bude u klupskoj kasi još sredinom sedmice, ali to se nije desilo.

Ukoliko ne uspeju da obezbede finansije, igranje crno-belih u Evropi naredne sezone biće pod velikim znakom pitanja. Ipak, u Partizanu se nadaju da će do kraja dana uspeti da obezbede potreban novac.

Skupština FK Partizan sazvana je još pre oko mesec dana. Planirano je da se razgovara o odgovornosti za loše rezultate u ovoj sezoni.

BONUS VIDEO:

1
4

9 Komentara

  1. A Terzic, kao parama od UEFA BONUSA u MARTU MERSECU sto nije slucaj ni sa Raalom iz Madrida,platio porez drzavi,a danas ispliva podatak da je gospodin sa Interpolove poternice uzeo zajam od 10 mil. Evra da bi resio pitanje poreza, duga prema igracima i dobio UEFA licencu. Nista to nebi bilo neobicno da tih navodnih 10 mil. Evra nije uzeo od firme osnovane pre nepune 2 godine koja ima samo jednog zaposlenog sto dovodi do zakljucka da se radi o manipulaciji i da su to pare FSS koje su obezbedili Mitar i Vlahovic,svojim golovima a da su tu transakciju proveli zvezdasi Dzajic ,Nedimovic i Surbatovic. Ali nicija nije do zore..

    4
    1
    Odgovori
  2. Namerno dizu frku, a onda u minut do 12 stize spas u liku Vucica naravno. Vec vidjen scenario hiljadu puta. Aj dosta glume, ugasite klub , ne izivlja ajte se vise, gadovi

    7
    0
    Odgovori
  3. Sramota i beda. Dokle nas je dovela uprava. Odlazite i spasite Partizan. U 62 god. navijanja za crno belu svetinju, ovako nešto nisam doživeo. Volim PARTIZAN

    9
    0
    Odgovori
  4. Sada molite Vucica da drzava vas finansira, na stadionuvicete Vucicu pederu nije vas sramota moliti da bi preziveli,porez neplacate igracima dugujete.Pisi firma ode na dobos.

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter