0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

OMLADINCI ZVEZDE SUTRA PROTIV SVOJIH: Igrači na pozajmici iz redova srpskog šampiona mogu na duel matičnom klubu! (FOTO)

Objavljeno: 31.03.23 u 19:45

Dobili dozvolu da mogu da igraju.

U okviru 28. kola Mozzart Bet Superlige Srbije u subotu od 18 časova Crvena zvezda dočekije Mladost GAT iz Novog Sada. Izabranici Miloša Milojevića su trenutno ubedljivo prvi sa čak 18 bodova više od drugoplasiranog TSCa, dok su gosti na poslednjem mestu sa svega 18 bodova.

Igrači koji su na pozajmici u ekipi Mladosti Ilija Babić i Jovan Mitkuljkić dobili su dozvolu da mogu biti starteti protiv svog matičnog kluba, ali su izabranici Nenada Lalatovića ozbiljno oslabljeni i ne mogu da računaju na kapitena Maksimovića i iskusnog defanzivca Vujadinovića.

FOTO: Starsport

Pomoćni trener Novosađana Milan Vještiva izjavio je na konferenciji za medije da je Zvezda veliki favorit, ali da će dati sve od sebe.

-Suvišno je pričati o tome kakva nas utakmica očekuje. Naravno, Zvezda je veliki favorit u ovom meču, ali daćemo sve od sebe da ostvarimo pozitivan rezultat. Pred nama je nedeljni ciklus od tri utakmice, koje će dosta toga odlučivati, a nama je svaka naredna kao finale. Tako ćemo pristupati svakom meču. Momci koji budu konkurisali za tim daće svoj maksimum kako bismo stigli do pozitivnog rezultata. – započeo je.

Dodao je da su za vreme pauze najviše radili na nekim taktičkim finesama.

-Najviše smo radili na nekim taktičkim finesama. Takođe, posebno prvih par dana podigli smo fizičku spremu, ali smo se uglavnom fokusirali na neka taktička pomeranja. – nastavio je Milan.

Na kraju je rekao ne mogu da ručanju na nekolicinu igrača, kao što su Nikola Vujadinović, Novica Maksimović i Srđan Grabež.

-Ne možemo da računamo na Novicu Maksimovića i Nikolu Vujadinovića. Srđan Grabež je duže vreme već van stroja, a posle bolesti su se u tim vratili Kristijan dal Belo i Nemanja Milić. Takođe, Crvena zvezda nam je izašla u susret, pa ćemo moći da računamo na pozajmljene igrače iz njihovog tabora Iliju Babića i Jovana Mituljikića, s tim što je i on pod upitnikom, jer je imao određene probleme dok je bio sa reprezentacijom. Danas ćemo posle treninga znati definitivno da li će se naći u konkurenciji za tim. – zaključio je pomoćnik Nenada Lalatovića.

BONUS VIDEO:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter