0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

NIJE PRVOAPRILSKA ŠALA, PROVERITE VAŠ ADMIRALBET NALOG DANAS: Ukoliko ste bili aktivni u martu, AdmiralBet Vas ima iznenađenje za Vas!

Objavljeno: 31.03.23 u 14:39

Od malih nogu smo znali da se prvog dana aprila obeležava Svetski dan šale, koji se prvi put zvanično spominje davne 1957. godine kada je BBC emitovao reportažu o berbi špageta u Švajcarskoj. Prošlo je skoro 7 decenija, a mi i dalje tražimo nove načine da se zabavimo ili priredimo šalu na račun neke nama drage osobe.

Kompanija AdmiralBet uvek teži ka tome da za svaki bitan datum u godini priredi neku promociju ili iznenađenje svojim igračima koji su u skladu sa vrednostima tog praznika. Ovoga puta, priča je ipak malo drugačija, pošto je AdmiralBet odlučio da se za Svetski dan šale ipak ne šali, već da svoje spremi sjajna iznenađenja za sve svoje igrače koji su bili aktivni u martu.

Dakle, sve igrače registrovane na AdmiralBet.rs koji su se kladili ili igrali slot igre tokom marta očekuje iznenađenje na korisničkom nalogu, sve što treba da urade je da se uloguju na svoj nalog i preuzmu nagradu koja ih čeka.

Naravno, ukoliko niste bili aktivni na sajtu AdmiralBeta tokom marta imate priliku da se priključite Prvoaprilskom turniru koji Vam donosi borbu za 500.000 dinara, dok Vas 25% freebet bonusa očekuje tokom celog aprila na svaku uplatu depozita izvršenu iz AdmiraBet PUB-a.

Kako bi otvorili AdmiralBet nalog, potrebno je da se registrujete na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita donosi dodatnih 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

Preostale aktuelne promocije se mogu naći na ovom linku, a ostaje da se vidi da li ćete Vi pronaći prvoaprilsko iznenađenje na Vašem nalogu. Ulogujte se na Vaš AdmiralBet nalog, preuzmite nagradu i zakoračite u april u velikom stilu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter