0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/YouTube

NEKADAŠNJI FUDBALER JUNAJTEDA ŠOKIRAO IZJAVOM: „Morao sam da glumim seks pred Gigsom i Bekamom“!

Objavljeno: 31.03.23 u 09:50

Zaista neverovatna izjava Nardijela

Bivši fudbaler Mančester junajteda, Danijel Nardijelo, gostovao je u podkastu „Under the Cosh“ gde je izneo neke šokantne detalje svog boravka u redovima „Crvenih đavola„.

On je bio član Mančester junajteda u periodu od 2001. do 2005. ali nikad nije odigrao meč za klub sa „Old Traforda„. Karijeru je gradio u nižim engleskim klubovima.

Nardijelo se prisetio svog dolaska u Mančester. Poznato je kako novi članovi imaju nešto teže privikavanje a ništa lakše nije bilo ni Danijelu.

On je rekao kako su ga tadašnje zvezde tima: Rajan Gigs, Dejvid Mej, Dejvid Bekam i Roj Kin, terali da u svlačionici glumi da ima intimni odnos za zamišljenom devojkom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

– Moja inicijacija je bila da vodim ljubav sa zamišljenom ženom za stolom. Morao sam da opisujem devojku, bilo je grozno. Rajan Gigs i Dejvid Mej su bili lideri, ali video sam da i Kin i Bekam daju sve od sebe – rekao je Nardijelo.

Saigrači su potom tražili da je preciznije opisuje.

– Da li je ona plavuša? Da li je brineta? Da li je prsata? Kako to radite? Kažite… Pocrveneo sam, bilo je užasno – rekao je Nardijelo.

 

 

 

BONUS VIDEO

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter