0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

NAPADAČKA RAPSODIJA SPLITA: Borac bez ikakvih šansi u Hrvatskoj!

Objavljeno: 31.03.23 u 20:11

Prva i treća deonica bile su impresivne kada je domaća ekipa u pitanju.

U okviru 24. kola ABA lige, snage su odmerile ekipe Splita i Borca iz Čačka. Domaćin nam je priredio jednu neverovatnu napadačku rapsodiju, koja je posebno bila izražena tokom prve i treće deonice, dok je poslednja pripala ubedljivo gostima.

Split – Borac 113:99

Split je ovom pobedom došao nadomak plej-ofa, jer sada ima deset pobeda, baš kao i ekipa Derbija i Zadra koje se nalaze na 7. i 8. poziciji. Treba napomenuti da Split ima i utakmicu više u odnosu na direktne konkurente. Sa druge strane, Borac je 12. na tabeli, sa šest pobeda i 18 poraza.

Uprkos svemu Borac iz Čačka se izdigao u poslednjoj deonici i uspeo ako ništa drugo, da sebi obezbedi nešto časniji poraz.

U redovima pobedničkog tima najbolji je bio Šorter sa 25 poena, Saliven sa 23 i 13 skokova, zatim Nelson sa 17, koliko je imao i Mavra, uz 12 asistencija. Kod Borca najbolji je bio Hejl.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter