0
Kladionica

MerkurXtip

MERKURXTIP FANTASY: Saveti i najava 29. kola!

Objavljeno: 31.03.23 u 14:31

29. kolo Premijer lige donosi dosta duplih mečeva, čak 12 ekipa igraće po dve utakmice i zato treba napraviti ekipu u kojoj svaki igrač igra po dve utakmice, sa izuzetkom od dva ili tri igrača iz Arsenala koji imaju jednu utakmicu, ali kući sa Lidsom. U aprilu nas čeka 6 kola, biće ovo dug mesec kada je reč o Fantaziju, pa idemo polako u prvo kolo od tih šest.

MANČESTER SITI-LIVERPUL

Otvaramo sa derbijem kola. Liverpul gostuje na Etihadu i Stamford Bridžu, dve teške utakmice, zato ne bismo preporučili više od jednog igrača ‘’redsa’’. Za Salaha je najsigurnije da će startovati i odigrati dve cele utakmice, na penalima je, svakako dobra opcija.  Što se tiče Sitija, imaju jednu utakmicu i to sa Liverpulom, pa ako ste izbacili Halanda, nemojte žuriti sa vraćanjem.

ARSENAL-LIDS

Arsenal  igra jednu utakmicu u ovom kolu, ali poprilično laku, bar na papiru. Po igri i protivniku ovde bi trebalo da pršti od golova. Ne vidi se kako Lids može da se izvuče ovde bez minimum dva primljena gola, ne moramo se ponavljati više znamo ko je najopasniji kod ’’tobdžija’’. Saka je nastavio neverovatnu sezonu i u dresu Engleske pokazao da je stvarno jedan od najboljih u Evropi.  Martineli i Trosar deluju trenutno kao bolje opcije od Odegara, a još kada dodamo da se Žesus oporavio, pa možda i zaigra prvu postavu, ne piše Lidsu dobro

BRAJTON-BRENTFORD

Na Brajton treba obratiti pažnju. Igraju dve utakmice, jednu kući sa Brentfordom, drugu u gostima sa Bornmutom. Mitoma i Estupinjan su po nama obavezni. Mitoma je postigao spektakularan gol glavom, u prijateljskoj utakmici protiv Kolumbije, i trenutno drži neverovatnu formu.

Što se tiče Brentforda, Toni je debitovao za Englesku, imaju dve utakmice ovo kolo, sasvim su solidna opcija.

KRISTAL PALAS-LESTER

Pred Lesterom su dve utakmice koje uopšte nisu loše, kada to kažemo, pre svega mislimo na Medisona koji je dobio i kapitensku traku od Rodžersa, glavni je igrač tima i sve se vrti oko njega.  Prošlo kolo sjajan pas za Barnsa i asistencija, igrao je i za Englesku reprezentaciju, vrlo je verovatno da donosi bodove u ove dve utakmice. Ukoliko nemate novca za njega, Barns ili Daka deluju kao korektne zamene.

VEST HEM-SAUTEMPTON

Vest Hem bi mogao biti potez iznenađenja. Imaju dve utakmice i obe su kući, protiv Sautemptona i Njukasla. Prva je posebno dobra za ekipu Mojesa, i moraju uzeti minimum 4 boda u ova dva meča. Boven se čini kao najbolja opcija, pored njega Paketa koji je na penalima i Antonio, koji je počeo dobro da igra i ima prednost u odnosu na Skamaku.

NJUKASL-MANČESTER JUNAJTED

Mančester takođe sa dve utakmice, u goste Njukaslu i kući sa Brentfordom. Rašford nije igrao za reprezentaciju, ali verujemo da će biti spreman za nedelju i gostovaje na Sent Džejms Parku. Pored Rašforda o kojem treba dobro razmisliti da li mu dati traku, tu je i Bruno koji igra u sve boljoj formi, svaki minut je proveo na terenu i na penalima je. Ono što je interesantno kod Bruna je što deluje bliže protivničkom golu u poslednje vreme i mnogo je opasniji. Odbranu bismo takođe preporučili, a Šo je najbolja opcija trenutno, veoma je ofanzivan i takođe je i na kornerima i slobodnjacima.

Veoma zanimljivo duplo kolo je pred nama, a mi vam želimo sreću sa odabirom! 😊

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter