0
Tenis

FOTO: STARSPORT

MEDVEDEV PROŠAO U FINALE MAJAMIJA: Rus igra za Đokovića!

Objavljeno: 31.03.23 u 22:45

Alkaras večeras igra za drugog finalistu.

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u finale Masters turnira u Majamiju pobedivši Karena Hačanova rezultatom 2:1 (7:6/3:6/6:3) nakon dva sata i 18 minuta. Njemu je ovo peto uzastopno finale na ATP turu, te će se boriti za četvrtu titulu.

Jedini poraz u tom naneo mu je Karlos Alkaras prethodne sedmice u Indijan Velsu, a upravo će Španac protiv Janika Sinera igrati od 01.00 za mesto drugog finaliste.  Ukoliko Alkaras ne osvoji titulu u Majamiju, Novak Đoković će se vratiti na prvo mesto ATP liste.

Siner ili Medvedev će igrati za Đokovića u Majamiju. Prvi korak ka trijumfu u ruskom derbiju Danil je napravio u taj-brejku prvog seta dobivši taj deo igre sa 7:5. Hačanov je uzvratio u drugom setu ranim brejkom i vođstvom od 3:0, te sigurnim servisima do kraja za ukupnih 1:1.

Na kraju je Danil Medvedev slomio rivala u trećem setu, poveo sa 4:1, pa 5:2 i vrlo rutinski priveo meč kraju za plasman u finale.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter