0
Fudbal

Bibras Natkho Natcho during the Mladost Lucani v Partizan - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium Lucani on March 12, 2023 in Lucani, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LOŠE VESTI ZA PARTIZAN?: ‘Natho ima želju da se vrati u Rusiju!’

Objavljeno: 31.03.23 u 12:30

Tako kaže njegov stric!

Pre par dana, Bibras Natho, oprostio se od reprezentacije Izraela. Kao jedan od razloga naveo i to što želi da se posveti svom klubu, Partizanu.

Međutim, danas stiže izjava Adam Natha, njegovog strica, koji je za ruske medije poručio da Bibras ima želju za povratkom!

Bibras Natkho Natcho (R) and Jovan Mituljikic during the Partizan v Mladost GAT – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on January 11, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Ne bih rekao da je tema povratka Natha u Rusiju zatvorena. Vreme će pokazati. Bibras ima želju sada, a imao je i pre godinu dana. Ne može da zaboravi Rusiju, bilo mu je veoma lepo i udobno. Mislim da bi bio spreman da dođe u Premijer ligu Rusije. – započeo je on.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Adam Natho smatra da bi profil igrača kao što je Bibras savršeno odgovarao ruskom fudbalu.

Mislim da bi njegov profil igrača odgovarao više timova. Sada u Rusiji ima manje kreativnih igrača. Natho nije snizio svoj kriterijum igre, čak ga je i povećao. – zaključio je Nathov stric.

Da li je ovo samo pusto nagađanje ili u ovome nešto zaista postoji, tek ćemo saznati.

Podsećamo, Natho je u svojoj karijeri proveo osam godina u Rusiji igrajući za Rubin i CSKA iz Moskve.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter