0
Fudbal

LALATOVIĆ SE NE PREDAJE: „Daćemo sve od sebe kako bismo iznenadili budućeg učesnika Lige šampiona!“

Objavljeno: 31.03.23 u 17:45

Žele da daju sve od sebe!

Fudbalere Mladosti GAT sutra očekuje najteže moguće gostovanje trenutno u Mozzart Bet Superligi Srbije.

Od 18 časova odmeriće snage sa Crvenom zvezdom u okviru 28. kola domaćeg prvenstva.

Nenad Lalatović, trener novosadske Mladosti najavljuje da će njegov tim dati sve od sebe.

Činjenica je da se Zvezda nalazi na prvom, a mi na poslednjem mestu. Dugo sam, međutim, u fudbalu i nikad unapred ne razmišljam o tome da će tim koji vodim neku utakmicu da izgubi. Daćemo sve od sebe kako bismo iznenadili prvaka i budućeg učesnika Lige šampiona, a sama utakmica ponudiće odgovor da li to možemo ili ne. Ne znam kako će na kraju biti protiv beogradskih crveno-belih, ali verujem u bolja ostvarenja mog tima protiv Kolubare i Mladosti iz Lučana, a onda i u plej-autu. – kazao je Lalatović.

head coach Nenad Lalatovic Partizan – Radnicki Superliga Srbije, Super, Liga, Beograd, Srbija, 30.10.2022. Oktobar 30. photo: Marko Djokovic/STARSPORT

Motiviše ga borba za opstanak.

Tokom poslednjih godina, bio sam uvek, po ostvarenim rezultatima, među prva četiri najuspešnija trenera u Srbiji, a sada sam u angažmanu u Novom Sadu pronašao novi izazov. Ne mislim da bi za mene to predstavljao rad u nekoj od ekipa koje se bore za šesto, sedmo, ili osmo u eliti, već sam pristao na misiju za koju mnogi misle da je nemoguća. To me motiviše, jer znam da sam hrabar i da umem da pravim rezultate. – zaključio je Lalatović.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter