0
Evroliga

FOTO: twitter/@RMBaloncesto

ĆUS MATEO PRED PARTIZAN: „Igramo u nezgodnom okruženju pred 20.000 njihovih navijača, biće dodatno motivisani“!

Objavljeno: 31.03.23 u 10:50

Trener lidera Evrolige očekuje težak meč u punoj Areni

Košarkaši Partizana večeras od 20 časova i 30 minuta očekuju Real Madrid u okviru 32. kola Evrolige. Meč se igra u „Štark Areni“ koja će opet biti krcata kao i u prethodnim mečevima.

Ekipa Željka Obradovića se bori za Top 8 a pobeda nad španskom ekipom uz kiks Baskonije ili Žalgirisa, vodi ih direktno u plej-of.

Šef stručnog štaba „kraljevskog kluba„, Ćus Mateo, smatra da njegov tim čeka teško gostovanje u unikatnoj atmosferi.

Igramo u nezgodnom okruženju, sa 20.000 navijača koji podržavaju svoj tim i znamo da moramo da se potrudimo da imamo opcije. Nikad se ne zna na koju stranu će utakmica otići, ali istina je da oba tima lako postižu poene. Moraćemo da igramo dobro u odbrani, jer je to tim koji kog kuće igra fizički. Oni još nisu u plej-ofu i pokušaće da se približe pred svojim navijačima. Za njih je to dodatni motiv i zato moramo da budemo spremni da igramo u teškoj areni. Imamo prednost domaćeg terena u plej-ofu i to nas čini smirenim, ali moramo da nastavimo da radimo i da napredujemo – rekao je Ćus Mateo.

VESTI O PARTIZANU:

Košarkaš Reala, Vensan Poarije, smatra da bi pobeda na ovakvom gostovanju podigla samopouzdanje njegovoj ekipi.

Očekuje nas teška utakmica jer igramo na nezgodnom mestu sa 20.000 navijača, koji će bodriti Partizan do kraja. Za nas je važno da odigramo dobru utakmicu protiv ekipe sa kojom bismo mogli da se suočimo u plej-ofu. To je dobar test i ako pobedimo, dobićemo samopouzdanje da igramo na gostovanju u bilo kojoj teškoj dvorani. Imati prednost domaćeg terena u plej-ofu je nešto dobro, ali moramo da damo sve u preostalim utakmicama jer je to najbolji način da se pripremimo za ono što sledi. Moramo da igramo timski na obe strane, da smanjimo izgubljene lopte i dobro delimo loptu. Kada tako igramo, mi smo ekipa koju je teško pobediti – rekao je Poarije.

 

BONUS VIDEO

 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter