0
Fudbal

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

BARSELONA I LIONEL MESI: Nešto se ‘krčka’ – ovo su detalji!

Objavljeno: 31.03.23 u 17:15

Oglasio se čovek koji je desna ruka Laporte!

Već tokom Mundijala u Kataru počele su da se pojavljuju informacije u kojima se jasno naglašavalo da su pregovori Lionela Mesija i Pari Sen Žermena u krizi, te da postoji mogućnost da Argentinac napusti Pariz na kraju sezone.

Navodno, problem je plata i neki uslovi koje PSŽ ne može da ispuni za sada.

Na sve to, nadovezalo se i nezadovoljstvo navijača upućeno ka Mesiju pre svega zbog nekih postupaka njegovih saboraca na Mundijalu tokom finala protiv Francuske, a potom i nakon ispadanja iz Lige šampiona.

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

Odmah se u sve to uključila Barselona, a Rafa Juste, Barsin potpredsednik priznao je da su u kontaktu sa Leom.

Leo i njegova porodica znaju kakvu naklonost gajim prema njima. Učestvovao sam u pregovorima koji nažalosti nisu završeni uspešno. Progoni me to što Leo nije mogao da nastavi karijeru u našem klubu. Kad pomenemo La Masiju i fudbalsku školu, pričamo o Mesiju. Naravno da bih voleo da se on vrati. Zbog svega što predstavlja na sportskom, društvenom i ekonomskom polju za naš klub. Da, u kontaktu smo sa njim. – rekao je Juste, inače desna ruka predsednika Laporte.

Ipak, dugačak je put uveriti čelnike španske lige da je Mesijev povratak izvodljiv sa finansijske strane.

Ostala su nam dva meseca u kojima imamo mnogo posla. Pogotovo sportski sektor sa Alemanijem i Krojfom. Moramo da prvom čoveku lige Havijeru Tebasu predstavimo naš plan izvodljivosti. Tek onda, ako se steknu uslovi jer je Leo igrač Pari Sen Žermena, možemo da izložimo neke opcije za njegov povratak. Ali zasad ne želimo da se mešamo u svakodnevnicu Pari Sen Žermena. – istakao je Juste.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter