0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

ASVEL VODI NA POLUVREMENU: Zvezda solidno počela, pa stala – Petrušev brutalno zakucao preko Poša! (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.23 u 21:54

Tvrdo za sada.

Iz prethodnih međusobnih duela Asvela i Crvene zvezde može se zaključiti samo jedno – od utakmice možete očekivati sve, osim da ona bude dosadna. Četiri prethodna meča u Evroligi rešena su na jedan ili dva poseda.

Asvel je danas domaćin, bez ikakvih ambicija jer su sa svega osam pobeda prikovani za dno tabele. Sa druge strane Crvena zvezda ima 14 pobeda i 17 poraza, te je sada 11. na tabeli i gaji nadu, koja se graniči sa ludošću, da će sezonu ipak završiti u TOP8 Evrolige. Meč je startovao u 21 čas.

Bolje je Asvel otvorio utakmicu, jer je Zvezda na samom startu izgubila dve lopte, ali su ubrzo izabranici Duška Ivanovića uspostavili rezultatsku klackalicu. Cela prva deonica igrala se u mini serijama, pa je tako nakon prvih deset minuta igre, rezultat bio 19:17.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Edin Enciklopedija (@edinenciklopedija)

Drugu deonicu Zvezda je otvorila serijom 8:0, ali je ubrzo Asvel uhvatio ritam, pa smo nastavili da gledamo istu košarku, kao i tokom većeg dela prve deonice.

Potez utakmice priredio je Petrušev, kada je ‘okačio na poster’ Ponsa. Oba tima bila su prilično raspoložena za fizičku igru, što se moglo videti u gotovo svakom napadu.

Asvel je sredionom druge četvrtine uspeo da ode na šest poena prednosti, što je za ovakav duel bila nešto osetnija prednost.

Do kraja poluvremena samo je rasla prednost Asvela, koji je po prvi put došao i do dvocifrene prednosti. Uspela je Zvezda kako tako da spusti prednost pre odlaska na odmor.

Asvel – Crvena zvezda 42:37

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter