0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA VEĆ OTPUTOVALA U FRANCUSKU: Ivanović upozorava na Asvel, Dobrića ne zanimaju kalkulacije!

Objavljeno: 30.03.23 u 15:39

Imaće dan za pripremu.

Košarkaši Crvene zvezde Meridanbet otputovali su u Francusku gde ih u petak od 21 sat očekuje utakmica 32.kola Evrolige protiv Asvela u predgrađu Liona. Trener crveno-belih Duško Ivanović već na konferenciji protiv Valensije najavio je i meč sa francuskim timom koji je pošteno namučio Zvezdu na njegovom debiju u Evroligi.

Asvel je super atletska ekipa, zaita. Protiv njih je teško igrati, igraju prilično slično kao Valensija, ali su fizički dominantniji u odnosu na Valensiju, i uz to imaju visokog centra koji pravi razliku u reketu – rekao je Ivanović.

Sa druge strane, košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić, istakao je da njegova ekipa neće razmišljati ni o kakvim kalkulacijama već da će biti fokusirana na teren i na igru.

– Imamo dan da se spremimo, oporavimo, idemo tamo u Francusku s jednim ciljem, a cilj je uvek pobeda. Kalkukaclije oko nastavka, TOP 8, ne razmišljamo, idemo da pobedimo svakog. Matematički postoje kalkulacije, ali ne bavimo se time, mislim, otkad smo fokusirani na teren i na igru, sve izgleda kako treba, manje treba da se bavimo kalkulacijama, a više da se bavimo onim što treba da radimo – rekao je Dobrić.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter