0
Fudbal

FOTO: Twitter/@CordobaCF_ofi

VELIKI BORAC: Dragiša Gudelj želi da nastavi da se bavi fudbalom – evo kako će to učiniti!

Objavljeno: 30.03.23 u 13:45

Svaka čast!

Pre nekoliko dana, sve je zatekla vest koja je stigla iz ŠpanijeDragiša Gudelj srušio se na teren, a doktori su mu bukvalno spasili život.

Od tada, Gudelj se nalazi u bolnici gde je na lečenju. Danas se oglasio njegov klub, Kordoba, gde su u zvaničnom saopštenju potvrdili da Dragiša želi da se vrati fudbalu, na sličan način kao i Kristijan Eriksen.

Dragiša Gudelj će imati implantiran autamtski defibrilator i želi da nastavi da igra fudbal.

Dragiši Gudelju će uskoro biti ugrađen DAI (ugradivi automatski defibrilator) i moći će da nastavi da demonstrira svoj kvalitet i brani boje Kordobe. Medicinski testovi su potvrdili da je Srbin doživeo ventikularnu tahikardiju, koja je dovela do srčanog zastoja. Brza intervencija lekara spasila je njegov život.

Želja defanzivca Kordobe je da se vrati na teren, sledeći primer Kristijana Eriksena. Danski fudbaler je doživeo kliničku smrt na EURO 2020. godine, ali je uspeo u potpunosti da se vrati i sada nastupa za Mančester junajted.

Još jednom, iz Fudbalskog kluba Kordoba želimo da se zahvalimo na apsolutnoj spremnosti i naklonosti kojom su našeg igrača lečili profesionalci Univerzitetske bolnice Kraljica Sofija. – piše u saopštenju španskog kluba.

Objavu Kordobe na Instagramu prokomentarisao je i Nemanja Gudelj, Dragišin brat, tako što je ostavio srce u komentaru.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter