0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SJAJNA AKCIJA CRVENO-BELIH: Nagrada za najmlađe navijače!

Objavljeno: 30.03.23 u 17:49

Besplatan ulaz na utakmicu protiv Mladosti iz Novog Sada!

Obaveštenje sa zvaničnog sajta aktuelnog šampiona Srbije prenosimo u celosti.

-U znak zahvalnosti, usled velike posete najmlađih navijača na proslavi 78. rođendana našeg kluba, ulaz na utakmicu Crvena zvezda – Mladost GAT koji je na programu u subotu od 18 časova, će biti besplatan za sve mališane starosti do 12 godina uz pratnju punoletne osobe koja ima kartu. Kapije Marakane za mlade zvezdaše će biti otvorene na sektoru 6 na zapadnoj i sektoru 15 na istočnoj tribini.

Kao što znate, u subotu nas čeka pravi spektakl, a osim besplatnog ulaza za mališane, pripremili smo vam i dve nagradne igre. Prva se odnosi na takmičenje u najlepšem plakatu, čijeg pobednika ćemo proglasiti u toku meča i koji će imati priliku da se upozna sa Zvezdinim prvotimcima. Drugu već dobro znate, s obzirom na to da smo vam ponovo obezbedili mesto na Zvezdinom kampu koji će se održati u Beogradu tokom leta, a čijeg pobednika će izabrati neko od naših prvotimaca nasumičnim izvlačenjem prijavnica.

I to nije sve, pripremili smo vam i sjajnu fan-zonu, uz mnogobrojne zanimacije kako bi na najlepši mogući način subotnje popodne proveli na Marakani.

Vidimo se na stadionu! – navodi se na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter