6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PAZARCI KAŽNJENI ZBOG NESHVATLJIVIH PROPUSTA: Bez navijača na ‘Džaizkoin Areni’!

Objavljeno: 30.03.23 u 19:10

Nadlažnim organima nije promaklo nasilje nad akterima utakmice u Novom Pazaru!

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da FK Novi Pazar kazni sa dve utakmice odigravanja pred praznim tribinama.

Razlog je i više nego poznat – loša organizacija utakmice protiv Kolubare, koju su gosti iz Lazarevca sa minimalnih 0:1 rešili u svoju korist.

Službenici su uvideli čitav niz propusta. Nakon meča napadnut je i kapiten domaćeg tima, Filip Kljajić.

Novopazarci raspoložu pravom na žalbu drugostepenoj koisiji FSS-a.

-Verbalno veoma nasilno i uvredljivo, krajnje neprimereno odnosili su se prema fudbalerima Novog Pazara, pozivali ih na svojevrsni „raport“ i ono što daje posebnu inkrimišuću notu jeste vređanje pojedinih igrača i njihovih porodica na verskoj i nacionalnoj osnovi – navodi se u obrazloženju komisije.

BONUS VIDEO:

4
4

6 Komentara

  1. Ne postoji ni jjedan klub u Sbiji da je vise kaznjavam bez ikakvih objektivnih razloga, vecito su na piku FSS i „pretplaceni“ su na nerealno visoke kazne

    5
    3
    Odgovori
  2. Sva ova glupost je nastala zahvaljujuci Rasimu Ljajicu koji je totalno nepotrebno a zarad licne promocije, napravio hajku na fk Novi Pazar !

    5
    2
    Odgovori
  3. Ova kazna nema bladge veze sa istinom, ovog prvenstva na Pazarovom stadionu nije bilo apsolutno nikakvih propusta ni problema od strane navijaca, sta se desava van gradskog stadiona i van utakmica, to klub ne snosi nikakvu odgovornost i to je stvar policije i tuzilastva, pi ko zna koji put se nepravedno kaznjava fk Novi Pazar !

    6
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter