0
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic (C) during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Barcelona on March 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN NIJE FAVORIT PROTIV REALA: Nakon Olimpijakosa i Barselone, kladionice sada daju prednost gostima!

Objavljeno: 30.03.23 u 15:52

Možda će imati i manji pritisak.

Košarkaši Partizana Mozzartbet u 32. kolu Evrolige dočekaće ekipu Reala iz Madrida i to u petak od 20.30 časova. Crno-beli tako zaokružuju paklen raspored u psolednjih par sedmica, kada su u Beograd stigle najbolje evropske ekipe, poput Olimpijakosa i Barselone.

Na tim susretima, prema našem beting partneru efbet, crno-beli su bili blagi favoriti, a upisali su učinak 1/1. Ipak, u susretu sa Realom, gosti iz Madrida imaju tu ulogu, pa je na njihov trijumf ponuđena kvota 1.84.

Ako mislite da će crno-beli slaviti, možete se kladiti na kvotu 2.10. U pitanju su kvote na pobedu sa uračunatim potencijalnim produžetkom, dok se na sajtu efbet, možete kladiti na razne parove iz svih svetskih liga.

Crno-beli bi trijumfom protiv Reala gotovo osigurali plasman u TOP 8 fazu Evrolige, dok su trenutno vrlo blizu toga. Pored ove utakmice, izabranici Željka Obradovića će odigrati mečeve sa Monakom i Panatinaikosom.

*kvote su podložne promenama*

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter