0
Fudbal

FOTO: Twitter/@sscnapoli

Ko zaslužuje Zlatnu loptu ove godine? (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.23 u 10:50

Na ovogodišnjem izboru za Zlatnu loptu gotovo sigurno imaćemo nesvakidašnji duel za ovu prestižnu nagradu, a evo i o kojoj dvojici fudbalera se radi!

Kviča Kvaračkelija, po mnogima najbolji fudbaler Napolija ove sezone, po trenutnim brojkama ima sigurno šanse da se nađe u Top10 u izboru za Zlatnu loptu. Napoli sigurno i gotovo nedostižno juriša ka tituli Serije A! I to je prvi preduslov da se Kviča popne visoko na toj listi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MerkurXtip (@merkurxtip.rs)

Međutim, Napoli se našao u jako izglednoj situaciji da dođe do finala , jer se susreće, realno, sa timovima koje vrlo lako može da pobedi. U slučaju da Napoli osvoji i trofej LŠ, Kviča Kvaračkelija će sigurno biti u Top2 igrača koji zaslužuju ovu prestižnu nagradu.

Druga osoba je niko drugi nego Leo Mesi! Razlog? Svake četiri godine u izboru za Zlatnu loptu prioritet imaju igrači koji su ostvarili veliki uspeh na SP te godine, a Leo je uzeo trofej prvaka sveta i bio proglašen za najboljeg igrača turnira!

U slučaju da Napoli stvarno uzme oba trofeja, za koga biste vi glasali – Lea Mesija ili Kviču Kvaračkeliju?

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter