0
Košarka

FOTO: Twitter/nuggets

IGRA NAJVAŽNIJE UTAKMICE, ALI NEKAD MORA DA ODMORI: Jokić zbog povrede upitan za naredni izazov Nagetsa!

Objavljeno: 30.03.23 u 14:31

Doneće procenu pred sam meč.

Najbolji svetski košarkaš Nikola Jokić, osetio je zatezanje u listu desne noge, pa je njegov nastup na utakmici sa Nju Orleans Pelikansima pod znakom pitanja. Kako se navodi, Majk Meloun će zajedno sa medicinskim delom stručnog štaba i u razgovoru sa srpskim reprezentativcem doneti odluku o Nikolinom nastupu.

Denver je trenutno prvi na tabeli Zapadne konferenciju sa 51 pobedom i 24 poraza. Prvi pratilac im je Memfis, koji ima 3 pobede manje, ali i utakmicu više, pa su velike šanse da do kraja prvog dela sezone Nagetsi sačuvaju vodeću poziciju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Nikola Jokić je u dosadašnjem delu sezone odigrao 67 utakmica, a prosečmo beleži 24.9 poena, 11.9 skokova i 9.9 asietencija. Srbin za dva šutira čak 67.6%, dok je za 3 uspešan u 39% šuteva.

Prema poznatom košarkaškom portalu BasketballReference, Jokić je trenutno lider u trci za MVP priznanje, sa 67.3% šanse da ga osvoji, dok mu je drugi pratilac Džoel Embid sa 11.1%.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter