0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

GOCIĆ PROGOVORIO O MANDIĆU: ‘Vi ne možete da pretpostavite koliko je ovo teška odluka!’

Objavljeno: 30.03.23 u 16:20

Potez koji je podigao veliku prašinu!

Vaterpolo klub Novi Beograd gradio je uoči sezone tim od kojeg se očekivalo da pokori Evropu i bez većih poteškoća osvoji trofeje na nacionalnom nivou. Rezultati su daleko od željenih, a očigledno je da unutar kluba i same svlačionice ne funkcioniše sve na planiranom nivou.

Prethodnih dana došlo je do odluke šefa stručnog štaba, Živka Gocića, da iz ekipe na neodređeno vreme odstrani glavnu zvezdu i nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije, Dušana Mandića.

Danima se spekuliše o mogućim razlozima, a na konferenciji za medije prvi put na tu temu progovorio je i sam Gocić.

-Odluka koju sam doneo je isključivo u interesu ekipe i kluba. Nije bilo nikakvog sukoba ili bilo kakve nediscipline. Mandić neće biti u konkurenciji za tim. Trenutno je tako, a do kada, to ćemo još videti. Kada ste trener od vas se očekuje da donosite odluke. Nekada te odluke mogu da budu jako teške, a koliko je ova odluka bila teška za mene vi verovatno ne možete ni da pretpostavite – kazao je mladi stručnjak i dodao:

-Sa Mandom sam igrao dugo u reprezentaciji, osvojili smo mnogo trofeja zajedno. Međutim, mi moramo da se okrenemo onom što nam predstoji. U igri su još dva trofeja i zato je neophodno da se vratimo radu, da budemo maksimalno fokusirani i da svoj posao radimo na pravi način – poručio je Gocić.

BONUS VIDEO:

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter