0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GLUMAC ODUŠEVIO ZVEZDAŠE, ORIGINALAN POZIV NA STADION: Odbio kasting za ulogu zbog utakmice u subotu! (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.23 u 16:50

Sjajan posao marketing tima crveno-belih!

Fudbaleri Crvene zvezde u okviru 28. kola Mozzart bet Superlige Srbije dočekuju ekipu Mladosti GAT iz Novog Sada. Okršaj aktuelnog šampiona, kao i lidera elitnog ranga i ‘fenjeraša’ na tabeli, zakazan je za subotu, u terminu od 18 časova, na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Uloga favorita se ne dovodi u pitanje, ali Delije, kao i sam klub, neprestano pozivaju sve zaljubljenike u crveno-bele boje da ispune tribine popularne ‘Marakane‘.

Još jedan originalan način za poziv na ‘navijačku mobilizaciju’ nastao je u režiji markenting tima crveno-belih. Fantastičnu kratkometražnu ulogu odigrao je naš poznati glumac, Stevan Piale.

Popularni Steva, prepoznatljiv je kao veliki ljubitelj sporta i crveno-belih boja. Piale je dobio poziv za kasting, preko kojeg bi potencijalno došao do nove uloge na filmu, ali kada je čuo da se održava u subotu odbio je zbog dolaska na stadion.

Naravno, reč je o šali, ali vrlo kreativnoj i sa jasnom porukom zaposlenih u Ljutice Bogdana.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter