0
Fudbal

Nenad Bjekovic, Branislav Nedimovic, Dragan Dzajic i Jovan Surbatovic group G, UEFA EURO 2024 qualifying football match between Montenegro and Serbia on March 27, 2023. in Podgorica, Montenegro. (Photo by: Pedja Milosavljevic / DeFodi Images)

FSS ČESTITAO FSCG USPEŠNU ORGANIZACIJU UTAKMICE: Evo šta je pisalo u pismu, ali i kakav je odgovor stigao!

Objavljeno: 30.03.23 u 15:26

Stigla je čestitka, ali i odgovor.

Predsednik i generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić i Jovan Šurbatović uputili su predsedniku Fudbalskog saveza Crne Gore Dejanu Savićeviću pismo zahvalnosti za organzaciju utakmice drugog kola kvalifikacija za plasman na EURO 2024 i gostoprimstvo koje je imala selekcija Orlova tokom boravka u Podgorici.

U pismu čelnika Fudbalskog saveza Srbije navodi se:

– Želeli bismo ovom prilikom, u ime Fudbalskog saveza Srbije, da Vam se zahvalimo na besprekornoj organizaciji i gostoprimstvu prilikom posete naše delegacije Vašem savezu. Raduje nas što je utakmica protekla u fer i sportskoj atmosferi. Uvereni smo da će naša saradnja ostati na najvišem nivou i u vremenu koje dolazi.

Fudbalski savez Crne Gore ovom prilikom se zahvalio Fudbalskom savezu Srbije na odličnoj saradnji tokom pripreme utakmice i doprinosu koji su svi članovi delegacije FSS dali da utakmice protekne u sjajnoj atmosferi.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter