0
Evroliga

Dante Exum (L) and Joel Bolomboy during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EGZUM OPET U TRCI ZA IGRAČA MESECA: Partizanov košarkaš još jednom među najboljima u Evroligi!

Objavljeno: 30.03.23 u 21:41

Australijanac pruža sjajne partije u crno-belom dresu

Veoma brzo je Dante Egzum ušao u srca navijača Partizana, pre svega zbog svoje posvećenosti klubu, a potom i zbog sjajnih partija.

Što se tiče meseca marta, koji će uskoro biti za nama, Australijanac je bio jedan od ključnih igrača crno-belih u trci za TOP 8 Evrolige, a beležio je 13.5 poena u proseku uz indeks korisnosti od 18.2.

VESTI O PARTIZANU:

Evroliga ga je zbog toga uvrstila u spisak užih kandidata za MVP nagradu u martu, a izdvojila je još: Vejda Boldvina, Džordana Lojda, Nikolu Mirotića, Šabaza Nejpira i Džanana Musu.

Drugi mesec u nizu Dante Egzum iz Partizana nalazi se među kandidatima za MVP meseca u Evroligi. Australijski plejmejker je prosečno imao 13,5 poena, 4 asistencije i indeks korisnosti 18,2 za šest mečeva u martu čime je pokazao boljitak u odnosu na februar gde je takođe bio sjajan. Partizan ima 4 pobede i 2 poraza u martu, a Egzum je bi u slučaju dobijanja MVP nagrade postao drugi Australijanac kome je to pošlo za rukom jer je Aleks Marić to učinio 2009. godine u decembru kao centar Partizana – stoji na sajtu Evrolige.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter