0
Evroliga

Vasilije Micic (L) and Shane Larkin-Final 4l -Euroleague 2021/22-Anadolu Efes Practice Beograd, 18.05.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

EFES OSTAO U TRCI ZA TOP 8: Turci pregazili Virtus, ali će im trebati dosta sreće da dođu do plej-ofa!

Objavljeno: 30.03.23 u 22:50

Aktuelni šampion Evrolige bi mogao da ostane bez druge faze

Košarkaši Efesa ostvarili su izuzetno važnu pobedu pošto su na svom terenu savladali ekipu Virtusa iz Bolonje sa 86:67 u okviru 32. kola Evrolige.

Aktuelni prvak Evrope je imao problema na samom startu utakmice, ali je u nastavku dodao gas i tako barem u domenu teorije ostao u trci za TOP 8.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Prva četvrtina bila je obostrano neefikasna sa ukupno 26 postignutih poena. Efes se potom raspucao u drugoj i stekao dvocifreno vođstvo uz 10 poena Žižića.

Micić nije u prvom delu bio poenterski raspoložen, ali je podelio 6 pasova. Virtus je samo uspeo da na poluvreme ode sa -9 uz 11 koševa Mikija.

Efes dobro počinje treću četvrtinu i pravi veću prednost do maksimalnih +15. Kasnije tokom četvrte je vođstvo raslo i do +26.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter