0
Fudbal

FOTO: Twitter/@PSG_inside

DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI: Pogledajte kako izgleda lista mesečnih plata u PSŽ-u! (FOTO)

Objavljeno: 30.03.23 u 11:45

Neverovatno!

Poznato je da Pari Sen Žermen ne žali novac od dolaska bogatih katarskih vlasnika. Međutim, na terenu, to nikako da im se isplati.

Tek jedno finale Lige šampiona od dolaska Nasera El-Kelaifija. Ove sezone eliminisani su već u osmini finala od Bajern Minhena.

Francuski list, L’ekip, objavio je mesečna primanja prvotimaca Pari Sen Žermena. Kada se pogleda, cifre izgledaju neverovatno – čak šest igrača ima mesečno preko milion evra.

Daleko najveću platu ima Kilijan Mbape – šest miliona evra svakog meseca. Prati ga Nejmar sa 3.675.000 evra, dok je na trećem mestu Leo Mesi sa 3.375.000 evropskih novčanica.

Preko milion mesečno imaju još – Markinjos, Verati (po 1.200.000) i Hakimi (1.083.000).

Prvi ispod crte miliona je Điđi Donaruma sa nešto više od 900 hiljada evra.

Ipak, UEFA je itekako zainteresovana za plate u ovom klubu, te jasno da će zbog finansijskog fer-pleja ova primanja morati da se skrešu. Čini se kako će im i fudbaleri ‘pomoći’ u tome. Naime, Leo Mesi i Serhio Ramos ne žele da prihvate nove ugovore, sa manjim primanjima te je sve izvesnije da će napustiti Pariz.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter